Öntözéstechnika webáruház Magyarországon

Magyarországon több öntözéstechnika webáruház is található, mind-mind különböző termékarzenállal és árakkal igyekszik magukhoz édesgetni a vevőket. A legtöbb helyen a fő zászlóshajók a Hunter és a Rainbird öntözéstechnikai eszközök. Ezalatt vezérlőket értek főként és mágnesszelepeket, valamint egyéb szerkezeteket, melyeknek kulcsfontosságú szerepe van a kert és nagyobb területek öntözésében.

A Hunter cég a kertek öntözésén túl igyekszik meghódítani a golfpályákhoz szükséges technikai háttér-infrastruktúrát is. Ezalatt nem csak az öntözőket értem, hanem például a világítástechnikát.

A hazai öntözéstechnika webáruház kínálatokban megtaláljuk a Hunter vezérlőket, melyek a kategória csúcsát jelentik. Ezek a termékek három évtizede állnak folyamatos fejlesztés alatt és folyamatosan arra törekszik a cég, hogy a lehető leginkább kielégítse a vásárlói igényeket, kívánalmakat. A Hunter cég egyébként nem csak a termékeinek a minőségéről híres, hanem a vásárlás utána segítségről is. A Technikai segítségnyújtásban, oktatóvideókban, garanciafeltételekben és piaci árstabilizálásban is élen jár a cég, más vállalatokat leelőzve a piacon.

öntözéstechnika webáruház

A legtöbb öntözéstechnika webáruház persze nem csak vezérlőket és mágnesszelepeket, hanem egyéb kiegészítő alkatrészeket is forgalmaz, melyek épp úgy szerves és elengedhetetlen részét képezik a rendszernek, mint annak az agya, a vezérlő. KPE csövek, szórófejek, idomok és még sorolhatnánk a termékek széles skáláját, amiket a legtöbb magyar öntözéstechnika webáruház kínál.

Az öntözéstechnikában minden egyes alkatrésznek megvan a szerepe. Hogy hogyan is áll össze a rendszer? Nos, először is a vezérlőt kell beállítanunk, hogy milyen zónákban milyen időközönként és mennyi ideig öntözzön a rendszer. Az “agy” aztán a betáplált programok alapján végrehajtja az utasításokat, méghozzá úgy, hogy elektromos jeleket küld a mágnesszelepnek, amely elzárja és megnyitja a víz útját. Így a víz a föld alatt elhelyezett csöveken keresztül, átszelve a kertet keresztbe kasul eljut a szórófejekhez, csepegtetőkhöz és azokhoz a pontokhoz, ahol aztán felszínre tör.

Öntözéstechnika webáruház kínálata

Egy-egy öntözéstechnika webáruház tehát ezeket a termékeket árulja. Sok helyen kérhetünk segítséget az elképzelésünk megvalósításához, a szakemberek tanácsokkal látnak el, hogy milyen márkát válasszunk, mire figyeljünk oda az egyes elemek telepítésekor, mivel mit használjunk.

Kérdjük hát ki a profik segítségét bátran, az öntözőrendszerre ugyanis nagyon sokat kell ráfordítani, ha valahol meghibásodik. Éppen ezért fontos, hogy már az elején alaposan megtervezzük és jól kigondoljuk, hogy klappoljon a rendszer.

Köszönjük a megosztástShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn